Šéfkuchař/Šéfkuchařka nabízená práce v České republice v regionu Ústí nad Labem (2)
Šéfkuchařka je vysoce kvalifikovaná profesionální kuchařka na vedoucí pozici, zodpovědná za celkové vedení kuchyně v restauracích, hotelích nebo jiných gastronomických zařízeních. Její hlavní odpovědností je vytváření, inovace a úprava receptů a jídelníčků, zajištění vysoké kvality připravovaných jídel a efektivního chodu kuchyně. Šéfkuchařka má také na starost nákup surovin, kontrolu zásob, plánování rozpočtu a řízení týmu kuchařů a kuchyňských pomocníků. Klíčové požadavky zahrnují dokonalé ovládání kuchařského umění, kreativitu, organizační schopnosti a schopnost pracovat pod tlakem. Vyžaduje se také minimálně střední odborné vzdělání v oboru gastronomie a několikaletá praxe na pozici kuchaře. Vynikající komunikační dovednosti a vedoucí schopnosti jsou nezbytné pro úspěšné vedení týmu a zajištění spokojenosti hostů.
Aktuálně nabízíme:
Podle zvolených kritérií jsme nenašli žádné inzeráty. Níže se ale nacházejí inzeráty, které by vás také mohly zajímat.