Policista/ka dálniční oddělení Plzeňský kraj Ostrov u Stříbra

  • Plat: 30070 - 34000 Kč za měsíc
  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Vhodné pro: Bez praxe
  • Místo pracoviště: Ostrov u Stříbra (okres Tachov)
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
ID: 1757451 Aktualizováno tento měsíc

Požadujeme

Přemýšlíte kam po maturitě nebo se chystáte na životní změnu? Máte smysl pro zodpovědnost a chcete pracovat v dynamickém prostředí? Staňte se jedním z nás u dopravní policie. Vše potřebné vás naučíme. Náborový příspěvek až 150.000 Kč.

Požadujeme:
  • středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou
  • státní občanství ČR
  • trestní bezúhonnost
  • zdravotní, fyzickou a psychickou způsobilost
  • spolehlivost a pracovitost

Nabídka

Nabízíme jistotu zaměstnání a služebního příjmu. Pokud úspěšně projdete přijímacím řízením, dostanete po 6 měsících náborový příspěvek až 150 tisíc korun. Při nástupu bude Váš služební příjem 30.070,- Kč a po ukončení základní odborné přípravy min 34.000,-Kč. Pracovní doba je 37,5 hod. týdně a budete mít 6 týdnů dovolené. Příspěvky na penzijní a životní pojištění, na dovolenou a dětem na tábory.
Další benefity? Možnost ubytování, máme vlastní rekreační zařízení a po dlouholeté službě nárok na ozdravný pobyt v délce 14 dnů. Možnost studia na vysoké škole, ale i bez diplomu se můžete uplatnit v budoucnu na jiných pozicích.

Pracovní náplň

Dálniční policisté zajišťují bezpečí na dálnici, chytají auta v protisměru, ale také řeší dopravní nehody nebo šetří případy vykradených kamionů. Samozřejmě na začátku budete muset absolvovat potřebné kurzy a školení, ale pak už budete v našem týmu. Máme moderní vozový park a pro práci využíváme různou zajímavou techniku.

Poznámka

Ozvěte se na zaslat email nebo se můžete přijít nezávazně podívat.
Těšíme se na Vás.

Kontakt - zadavatel pozice

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje

Adresa:
Nádražní 2
Plzeň
30628

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje

Co o sobě říká společnost Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje?

Policie České republiky je jednotný ozbrojený bezpečnostní sbor zřízený zákonem České národní rady ze dne 21. června 1991. Slouží veřejnosti. Jejím úkolem je chránit bezpečnost osob a majetku, chránit veřejný pořádek a předcházet trestné činnosti. Plní rovněž úkoly podle trestního řádu a další úkoly na úseku vnitřního pořádku a bezpečnosti svěřené jí zákony, předpisy Evropských společenství a mezinárodními smlouvami, které jsou součástí právního řádu České republiky.

Plzeňský (okres Tachov)
Grafton Recruitment s.r.o.
40000 - 55000 Kč za měsíc
Plzeňský (okres Tachov)
Grafton Recruitment s.r.o.
45000 - 50000 Kč za měsíc

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Policista/ka dálniční oddělení Plzeňský kraj.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Tachov můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.