Mistr, Mirošovice (52-2024)

ID: 1791601 Aktualizováno před 5 dny

Pracovní nabídka

Ředitelství silnic a dálnic ČR je státní příspěvková organizace zřízená Ministerstvem dopravy ČR. Základem naší činnosti je správa, údržba a oprava dálnic a silnic I. třídy a zabezpečení jejich výstavby a modernizace. Nyní vyhlašujeme výběrové řízení na pozici:

Mistr, Mirošovice

Pracoviště-lokalita
Středisko správy a údržby dálnice, Mirošovice

Náplň práce
  • Organizuje, plánuje, řídí, kontroluje a vykazuje práci dělníků při údržbě a opravách dálnice a jejího příslušenství včetně mostů.
  • Plánuje směny dělníků, kontroluje jejich docházku a vede provozní aplikace a statistiky.
  • Odpovídá za dodržování podmínek BOZP, kontroluje používání OOPP dělníků dálniční údržby při výkonu jejich činnosti, provádí testy na alkohol.
  • Sleduje stav, stupeň opotřebení a technickou způsobilost staveb, strojů a jednotlivých částí technologických zařízení a navrhuje případná opatření.
  • Provádí pravidelné kontroly svěřeného úseku dálnice vč. jejich součástí a příslušenství.
  • Kontroluje činnost zhotovitelů (BOZP, DIO, prováděné práce atd.).
  • Odpovídá za stav a hospodárné využití materiálů, pracovních pomůcek, nářadí, strojů a vozidel.
  • Odpovídá za stav a pořádek v areálu SSÚD a provoz technologických zařízení v areálu (solankové hospodářství, ČOV a další.).

Pro tuto práci budete potřebovat
  • SŠ vzdělání nejlépe dopravního zaměření (není podmínkou)
  • Praxe v oboru výhodou
  • Řidičský průkaz sk. B (sk. C, E výhodou)
  • Uživatelská znalost MS Office
  • Trestní bezúhonnost
  • Pečlivost, samostatnost
  • Znalost češtiny na úrovni rodilého mluvčího

Co nabízíme?
  • Zajímavou a prestižní práci spojenou s údržbou dálnic a silnic I. třídy
  • Mzdový tarif, osobní příplatek + možnost osobního bonusu
  • Možnost dalšího vzdělávání a rozvoje
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, benefitní karta e-Benefity či penzijní připojištění, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, permanentky do ZOO, Aquaparku, skipasy na lyže, sleva u cestovních kanceláří INVIA, Čedok, Alexandria)
  • Pevnou pracovní dobu
  • Možnost čerpání domácí pohotovosti s odměnou cca 3.000,-/měsíc

Termín nástupu
Dle dohody

Pracovní poměr
Hlavní pracovní poměr na dobu určitou 1 rok, s následnou možností prodloužení na dobu neurčitou.

Platové podmínky

Po transformaci na státní podnik, od 1. 1. 2024, nabízíme zajímavé finanční ohodnocení, zahrnující mzdový tarif, osobní příplatek odpovídající kvalitě a délce vaší praxe, osobní bonus a odměny v závislosti na vašem pracovním výkonu.

Pro další informace prosím kontaktujte:
Ing. Pavel Viktora, vedoucí SSÚD Mirošovice, tel.: zobrazit tel. číslo

Upozornění
Pracovní poměr se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoníkem práce (nejedná se o služební poměr).
Uchazeč zasláním přihlášky do výběrového řízení stvrzuje, že si není vědom osobních ani profesních vazeb, které by při vykonávání činnosti, o kterou se uchází, znamenaly střet zájmu.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Poskytnuté osobní údaje bude zpracovávat výhradně Ředitelství silnic a dálnic ČR, a to v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679 za účelem náboru zaměstnanců na výše uvedené pracovní místo. Osobní údaje budou uchovány po dobu nezbytnou k naplnění účelu výběrového řízení. Poskytnutí veškerých těch osobních údajů souvisejících s uvedeným účelem je dobrovolné, jejich neposkytnutí však znemožní Vaši účast ve výběrovém řízení.

Práva subjektu údajů poučení:
Subjekt údajů bere na vědomí, že poskytnutím osobních údajů má právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou zastavení nakládání s osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním, výmazem osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, na přenositelnost údajů a právo vznést námitku, po níž zpracování mých osobních údajů ukončí, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad zájmy nebo právy a svobodami subjektu údajů, zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků. Více informací o uplatnění práv naleznete na https://www.rsd.cz/rsd/gdpr-a-zpracovani-osobnich-udaju.

Kontakt - zadavatel pozice

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Telefon: klikněte pro zobrazení Zadavatele nabídky nelze kontaktovat pomocí telefonu,
prosím použijte kontaktní formulář.
Web: https://www.pracersd.cz

Adresa:
Na Pankráci 56
Praha 4
145 05

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Co o sobě říká společnost Ředitelství silnic a dálnic s. p.?

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni vytváříme předpoklady k tomu, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně.

Potkáváte se s námi všude, když jedete do práce, na dovolenou, za rodinou, za přáteli nebo na pracovní schůzky. Mezi naše hlavní činnosti patří správa dálnic a silnic I. třídy, jejich výstavba, modernizace, údržba a opravy. Staráme se o odpočívky, spravujeme mýtný systém, udržujeme zeleň v ochranných pásmech, řešíme vliv našich staveb na životní prostředí, včetně budování ochranných koridorů pro zvířata.

Patříme mezi stabilní zaměstnavatele, na trhu práce jsme již od roku 1967. Dopravní infrastruktura se bude rozvíjet vždy, nezávisle na krizích a celospolečenských událostech.

Staňte se součástí našeho týmu a pojďme dělat velké věci společně.


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Mistr, Mirošovice (52-2024).
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.