Servisní technik garážové techniky Praha

  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Místo pracoviště: Praha
  • Min. vzdělání: Středoškolské - výuční list
ID: 1808274 Aktualizováno před 6 dny

Pavel, manažer servisu garážového vybavení pro LKQ, které je číslo 1 na trhu s autodíly, hledá posilu do svojí party servisních techniků.

Náš tým se stále rozrůstá, a proto jsme s Pavlem na lovu. Otevřeli jsme novou pozici. Servisní technik má na starosti montáže a revize garážového vybavení a tím pomáhá udržovat auta v pohybu.

Požadujeme

Co by ti nemělo chybět je určitě řidičský průkaz sk. B.

Nabídka

Můžeš u nás těžit slevy na autodíly a příslušenství, Multisport kartu nejen na sport ale i relax, příspěvek na stravování formou peněz na účet, příspěvek na penzijní a životní připojištění a mnoho dalšího.

Pracovní náplň

Technická zručnost. Montáže, kalibrace, opravy, revize a další servisní činnost produktů garážové techniky. Testování nových produktů garážové techniky.
Komunikativní řidič. Každodenní dojíždění za zákazníky. Možnost prezentace produktů.
Systémová zdatnost. Tvorba servisně/technických zpráv.
Tah na branku. Práce na servisních zásazích.

Kontakt - zadavatel pozice

LKQ CZ s.r.o.

Odpovědná osoba: Bc. Iva Ulrychová Mobil: Zobrazit tel. číslo Web: http://lkq.cz LinkedIn: https://cz.linkedin.com/company/lkqcz Youtube: https://www.youtube.com/channel…

Adresa:
Ocelářská 891/16
Praha 9 - Vysočany
19000

LKQ CZ s.r.o.

Co o sobě říká společnost LKQ CZ s.r.o.?

Společnost LKQ CZ (dříve Auto Kelly a ELIT CZ) je součástí nadnárodní skupiny LKQ, která je největším distributorem náhradních dílů na světě. Máme více než 100 poboček po celé České Republice.

před týdnem
Praha
Import

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Servisní technik garážové techniky.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.