Provozní elektrikář - 4 směnný provoz (i pro absolventy) Týniště nad Orlicí okolí

  • Zadavatel: Personal Consult s.r.o.
  • Odpovědná osoba: Lucie Kloučková
ID: 1829789 značka: PL5567 Aktualizováno před 14 dny

Požadujeme

SOU elektro, odborná způsobilost podle NV 194/2022 Sb. - dříve vyhl. 50§5, 6 - místo je vhodné i pro absolventa, kterého si firma zaučí. Podmínkou je znalost elektro dokumentace a schopnost číst výkresy. Dále znalost elektromotorů, čidel a frekvenčních měničů. V neposlední řadě ochota pracovat na směny. M/Ž.

Nabídka

Zajímavá a zodpovědná práce ve stabilní firmě, která je špičkou ve svém oboru a má propracovaný systém pro zaměstnance. Kromě kvalitního zapracování dostanete odpovídající mzdu a štědré zaměstnanecké benefity jako je pravidelné osobní ohodnocení ve výši 14% ze základní mzdy (vyplácené čtvrtletně). Dále pak roční prémie podle hospodaření společnosti. K tomu pracovní oděvy a zdravotní připojištění. Penzijko a slevy na výrobky obchodních partnerů. Masáže, závodní stravování. Občerstvení na pracovišti a je toho daleko víc.

Pracovní náplň

Elektrikář zajišťuje na směně provoz dvou hlavních linek a dalších přidružených výrobních procesů. Současně hlídá i pomocné provozy – vodárny, dieselagregáty.
Pracovní režim:
2 dny denní směna, dva dny noční, pak 4 dny volno. Začátek v 6:00 – 18:00 hodin.

Kontakt - zadavatel pozice

Personal Consult s.r.o.

Odpovědná osoba: Lucie Kloučková Mobil: Zobrazit tel. číslo Web: http://www.personalconsult.cz

Adresa:
ul. 17. listopadu 400
Pardubice
530 02

Personal Consult s.r.o.

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Provozní elektrikář - 4 směnný provoz (i pro absolventy).
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Rychnov nad Kněžnou můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.