Elektrotechnik - servisní technik/čka Praha

  • Plat: 35000 - 45000 Kč za měsíc
  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Vhodné pro: Bez praxe
  • Místo pracoviště: Praha
  • Min. vzdělání: Středoškolské - výuční list
ID: 1830205 Aktualizováno před týdnem

Přidejte se k nám jako Elektrotechnik - Servisní technik/čka robotických technologií a automatizace! Nabízíme Vám šanci začít kdykoliv a plat podle zkušeností až 45.000,-. První smlouvu dostanete na dobu určitou a po roce u nás můžete zůstat klidně navždy.

Požadujeme

Co byste měl/a mít?
Vzdělání v elektrotechnice, informatice nebo telekomunikacích. Skvělou znalost češtiny nebo slovenštiny a ideálně komunikativní úroveň angličtiny nebo němčiny. Kladný vztah k řízení auta a cestování.

Kdo k nám sedí?
Ten, kdo má vysokou míru samostatnosti, je flexibilní a ochotně se učí se novým věcem. Musí být zručný a komunikativní, aby byl schopen vyjít vstříc i potřebám našich zákazníků.

Nabídka

Ještě nějaké ty benefity...Šest týdnů dovolené, v pátek pracovní doba jen 6 hodin, stravenky, životní nebo penzijní připojištění atd.

Pracovní náplň

Na co se můžete těšit?
Na různorodou práci, která Vás bude každý den bavit a motivovat. Budete servisovat roboty ABB, FANUC, KUKA, ale i celé výrobní linky. Budete spolupracovat s kolegy a zákazníky. Čeká Vás řešení technických zapeklitostí, ale i výpomoc třeba s technickou dokumentací nebo podklady pro nabídky.

Poznámka

Takže, jestli se chcete stát součástí týmu, který pořád řeší technické výzvy a nepřestává se učit a rozvíjet, ihned se nám ozvěte :-)!

Kontakt - zadavatel pozice

SEAL Communication s.r.o.

Odpovědná osoba: Ing. Radmila Šindýlková Telefon: Zobrazit tel. číslo Mobil: Zobrazit tel. číslo

Adresa:
Kaprova 42/14, Staré Město
Praha 1
110 00


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Elektrotechnik - servisní technik/čka.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.