Specialista/ka ERP systémů Sokolov

  • Typ úvazku: Plný úvazek, Kontrakt
  • Vhodné pro: Bez praxe, Rodičovská dovolená
  • Klient: HSF spol. s r. o.
  • Místo pracoviště: Sokolov
  • Práce z domu: ano
  • Možnost ubytování: ano
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
ID: 1835048 Aktualizováno před 2 dny

Implementace a údržba ERP systému. Předimplementační (projektová) zákaznická podpora, vývoj a implementace specifických požadavků zákazníka. Operativní komunikace se zákazníkem. Podpora projektu u zákazníka i vzdáleně.

Pracovní náplň

  • 40 % všestranná péče o zákazníky (support po telefonu, emailech a vzdáleným přístupem; projektové porady u zákazníka a vzdáleně)
  • 20 % řešení specifických požadavků zákazníka (analýza požadavků, tvorba zadání pro úpravu, popř. samostatné vytvoření funkčních skriptů, průběžná součinnost s odd. vývoje SW)
  • 20 % IT+SW support (distribuce nových verzí, testování nových/upravených funkcionalit, předání a zaškolení uživatelů zákazníka)
  • 20 % aktivní zjišťování potřeb zákazníka pro tvorbu/nasazení nových funkcionalit (bonusová složka mzdového ohodnocení)

Požadujeme

  • obecná znalost kancelářských softwarů,

  • znalost jednoho světového jazyka (AJ, NJ),

  • řidičské oprávnění skupiny B - aktivní řidič.

Nabízíme

Do pohodového týmu zavedené firmy hledáme kolegu či kolegyni na pozici Specialist/ka ERP systémů. Jedná se o pozici zajímavou, různorodou a živou. Důležité je pro nás, aby novému přírůstku bylo s námi dobře a osobnostně zapadl do stávajícího kolektivu, který je dlouhodobě velmi stabilní. Proto využíváme náborového systému WorkTest, který testuje vhodnost uchazeče na pozici a jeho charakterové rysy, stejně jako vhodnost kolektivu a prostředí pro samotného uchazeče.

Společně s kolegou/kolegyní vývojářem budete tvořit tandem, který spolu úzce spolupracuje, testuje a rozvíjí.

Možnost práce na dálku po zapracování (min. 1 rok). Home office standardem.

Vlastní kancelář či úzký kontakt s kolegy. Každotýdenní report s celým týmem včetně vedení společnosti. Služební telefon (iPhone) a počítač (MacBook/Mac). Firemní kouč k dispozici.

Jsme pet-friendly, podporujeme vzdělání (VŠ, VOŠ, kurzy, školení, jazykové kurzy) a vycházíme vstříc, jakkoli můžeme.

Vhodné i pro čerstvé absolventy.

Poznámka

Možnost pronájmu podnikového bytu v těsné blízkosti pracoviště, či dalších vhodných bytů v Sokolově a Karlových Varech.

Kontakt - zadavatel pozice

HSF spol. s r.o.

Odpovědná osoba: Karolína Metzová Telefon: Zobrazit tel. číslo Mobil: Zobrazit tel. číslo Web: http://www.hsf.systems LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hsf…

Adresa:
U Divadla 341
Sokolov
356 01

HSF spol. s r.o.

Co o sobě říká společnost HSF spol. s r.o.?

Od IT a vývoje vlastních ERP systémů jsme se rozšířili do oblasti ochrany kritické infrastruktury, národních parků a průmyslových komplexů. Používáme high-endová řešení, která jsou vždy špičkou ve svém odvětví.
Jsme rodinná firma s třicetiletou tradicí a spokojenými zákazníky po celém kontinentu.
Jsme malí, ale zato efektivní. Důležité pro nás proto je, že se k sobě dobře hodíme. Používáme moderní způsob náboru a v první řadě řešíme, zda nová osobnost doplní stávající mozaiku. Jsme štědří a benevolentní, ale potřebujeme, aby každý z nás uměl zabrat, když je to zapotřebí.

Sokolov
HSF spol. s r.o.
Práce z domu Možnost ubytování

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Specialista/ka ERP systémů.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Sokolov můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.