Číšník/servírka v restauraci F. Kafky v Třešti

  • Plat: 29000 - 33000 Kč za měsíc
  • Typ úvazku: Plný úvazek, Částečný úvazek
  • Vhodné pro:
  • Klient: Zámek Třešť
  • Termín uzávěrky: 03.04.2023
  • Místo pracoviště: Třešť (okres Jihlava)
  • Min. vzdělání: Základní
ID: 1831953 Aktualizováno před týdnem

Hledáme kolegy, které baví práce s lidmi a milují dobré jídlo a pití. Kolegy, které to s námi bude bavit dlouhodobě a pomohou nám vybudovat skvělý tým.

Požadujeme

Férovost, dochvilnost, spolehlivost, komunikativnost, alespoň základní znalost AJ a hlavně chuť pracovat. Předchozí zkušenosti jsou velkou výhodou, rádi Vás však zaškolíme.

Nabídka

Nabízíme stabilní práci - jsme součástí hotelové sítě Akademie věd ČR, proto Vám umíme zajistit férový příjem i během jakékoliv krize. Veškeré příplatky (víkendy, noc, svátek) jsou u nás samozřejmostí. Kromě platu nabízíme firemní stravování, speciální zaměstnanecké ceny v rámci hotelové sítě, masáže a wellness zdarma, ošacení, příspěvek na obuv, příspěvek na vzděláváni, stravenky v hodnotě 160 korun, multisport kartu, 6 týdnů dovolené, bonusy na základě dosažených výsledků, speciální zaměstnanecké ceny do našich dalších hotelových zařízení, příspěvky na tábory a sportovní kroužky pro Vaše děti, teambuildingy a další. Primárně hledáme kolegy na HPP, ale umíme nabídnout i zkrácený úvazek či spolupráci ve formě brigád.

Pracovní náplň

Hlavní náplní práce bude starat se o to, aby od nás hosté odjížděli s nezapomenutelným gastronomickým zážitkem. Činnosti jsou různorodé - našimi hosty jsou konference, svatby ale i individuální klientela. Prostředí je moderní, restaurace je součástí hotelu, který se otevřel po generální čtyřleté rekonstrukci v červnu 2022. Práce je standardně v režimu krátký-dlouhý týden, ale umíme se domluvit i na individuálním nastavení, které nám bude vyhovovat oběma.

Kontakt - zadavatel pozice

Středisko společných činností AV ČR, v. v. i. - zámek Liblice

Odpovědná osoba: Ľubomír Martinický Telefon: Zobrazit tel. číslo

Adresa:
Národní 1009
Praha
11000


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Číšník/servírka v restauraci F. Kafky v Třešti.
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Jihlava můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.