Investiční referent/ka, realizace staveb (80-2024) Praha

  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Místo pracoviště: Praha
ID: 1818941 Aktualizováno včera

Pracovní nabídka

Pracoviště-lokalita
Úsek výstavby, Oddělení realizace staveb, Čerčanská 12, Praha 4, nebo detašované pracoviště Šumavská 31, Brno
Zajímáte se o svět dopravy a infrastruktury? Máme pro vás skvělou příležitost zapojit se do stavebního světa v České republice! Naše organizace hledá nové kolegy/kolegyně, kteří by se chtěli podílet na zajímavých projektech v oblasti výstavby liniových staveb.

Čím se u nás budete zabývat
  • Sledování a řízení výstavby důležitých dopravních staveb z pohledu investora, včetně kontroly časového harmonogramu, finančního plnění a změn staveb ve vztahu k Zákonu o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb.
  • Kontrola provádění stavebních prací přímo na stavbě, aktivní účast na kontrolních dnech a důležitých jednáních týkajících se průběhu stavby
  • Koordinace projektové dokumentace a spolupráce s dalšími účastníky projektu z našich regionálních poboček
  • Práce s digitálními modely dopravních staveb a zaváděním BIM do naší organizace
  • Technická a odborná pomoc našim regionálním pobočkám
  • Spolupráce při tvorbě interních předpisů.

Připojte se k nám a můžete u nás rozvíjet svou kariéru a přispívat k důležitým dopravním projektům v České republice. Už teď se na vás těšíme.

Jaké zkušenosti očekáváme?
  • VŠ příp. SŠ vzdělání technického směru (lze nahradit min. praxí 5 let) - vhodné pro absolventy dopravních a stavebních fakult
  • Základní orientaci v projektové dokumentaci, stavební legislativě a technických předpisech
  • Ochotu učit se a zajímat se o danou problematiku
  • Uživatelskou znalost MS Office, MS Project
  • Řidičský průkaz skupiny B


Co Vám nabízíme?
  • Zajímavá a různorodá práce v kanceláři i v terénu, spolupráce se zhotoviteli a s orgány státní a veřejné správy
  • Stabilitu stání organizace s dlouholetým působením na trhu práce, možnost odborného růstu
  • Možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje, účast na odborných konferencích apod.
  • Zaměstnanecké benefity (možnost 2 dnů home office v měsíci, 5 týdnů dovolené, 5 dní sick days, stravenkový paušál, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní karta Můj Up či penzijní připojištění, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízení, permanentky do ZOO, Aquaparku a na lyže, slevy u cestovních kanceláří ČEDOK, INVIA a Alexandria)
  • Pružná pracovní doba, která umožní sladění pracovního a osobního života


Termín nástupu
Ihned, případně dle dohody

Pracovní poměr
Hlavní pracovní poměr na dobu určitou 1 rok, s následnou možností prodloužení na dobu neurčitou.

Mzdové podmínky
Nabízíme finanční ohodnocení, zahrnující mzdový tarif, osobní příplatek odpovídající kvalitě a délce vaší praxe, osobní bonus a odměny v závislosti na vašem pracovním výkonu.

Termín zaslání přihlášky
Strukturovaný životopis s popisem praxe a vzdělání zasílejte na e-mail: zaslat email, do předmětu uveďte „Investiční referent/ka, realizace staveb (80-2024)“.

Kontakty: zaslat email, tel. zobrazit tel. číslo

Upozornění
Pracovní poměr se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoníkem práce (nejedná se o služební poměr).
Uchazeč zasláním přihlášky do výběrového řízení stvrzuje, že si není vědom osobních ani profesních vazeb, které by při vykonávání činnosti, o kterou se uchází, znamenaly střet zájmu.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Poskytnuté osobní údaje bude zpracovávat výhradně Ředitelství silnic a dálnic ČR, a to v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679 za účelem náboru zaměstnanců na výše uvedené pracovní místo. Osobní údaje budou uchovány po dobu nezbytnou k naplnění účelu výběrového řízení. Poskytnutí veškerých těch osobních údajů souvisejících s uvedeným účelem je dobrovolné, jejich neposkytnutí však znemožní Vaši účast ve výběrovém řízení.

Práva subjektu údajů poučení:
Subjekt údajů bere na vědomí, že poskytnutím osobních údajů má právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou zastavení nakládání s osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním, výmazem osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, na přenositelnost údajů a právo vznést námitku, po níž zpracování mých osobních údajů ukončí, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad zájmy nebo právy a svobodami subjektu údajů, zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků. Více informací o uplatnění práv naleznete na https://www.rsd.cz/rsd/gdpr-a-zpracovani-osobnich-udaju

Kontakt - zadavatel pozice

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Telefon: klikněte pro zobrazení Zadavatele nabídky nelze kontaktovat pomocí telefonu,
prosím použijte kontaktní formulář.
Web: https://www.pracersd.cz

Adresa:
Na Pankráci 56
Praha 4
145 05

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Co o sobě říká společnost Ředitelství silnic a dálnic s. p.?

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni vytváříme předpoklady k tomu, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně.

Potkáváte se s námi všude, když jedete do práce, na dovolenou, za rodinou, za přáteli nebo na pracovní schůzky. Mezi naše hlavní činnosti patří správa dálnic a silnic I. třídy, jejich výstavba, modernizace, údržba a opravy. Staráme se o odpočívky, spravujeme mýtný systém, udržujeme zeleň v ochranných pásmech, řešíme vliv našich staveb na životní prostředí, včetně budování ochranných koridorů pro zvířata.

Patříme mezi stabilní zaměstnavatele, na trhu práce jsme již od roku 1967. Dopravní infrastruktura se bude rozvíjet vždy, nezávisle na krizích a celospolečenských událostech.

Staňte se součástí našeho týmu a pojďme dělat velké věci společně.


Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Investiční referent/ka, realizace staveb (80-2024).
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.