Referent majetkové správy, veřejné zakázky (57-2024) Praha

  • Typ úvazku: Plný úvazek
  • Klient: ŘSD s. p.
  • Místo pracoviště: Praha
  • Min. vzdělání: Středoškolské - maturita
ID: 1805118 Aktualizováno včera

Ředitelství silnic a dálnic s. p. je státní organizace zřízená Ministerstvem dopravy. Základním předmětem naší činnosti je výkon vlastnických práv státu k nemovitostem tvořícím dálnice a silnice I. třídy, zabezpečení správy, údržby a oprav dálnic a silnic I. třídy a zabezpečení výstavby a modernizace dálnic a silnic I. třídy.

Pracovní nabídka

Adresa pracoviště: Práčská 3338/3, Praha 10, 106 00

Čím se u nás budete zabývat:

Úsek provozního ředitele hledá posilu, který/á do svého týmu přijme specialistu/ku veřejných zakázek, pro oblast Praha a bude vykonávat tyto činnosti:
  • Zajišťování a kontrola věcné správnosti agendy zadávání veřejných zakázek dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.
  • Na základě podkladů od technických pracovníků přípravu dokumentace pro vypsání veřejné zakázky.
  • Zodpovědnost za průběh veřejné zakázky, zejména v oblasti kontroly zákonných termínů a správnosti postupů dle zákona o veřejných zakázkách a vnitřních směrnic ŘSD.
  • Práce s interním programem na zadávání veřejných zakázek.
  • Příprava veřejné zakázky od jejího vypsání až po podepsání smlouvy.
  • Spolupráce s technickými pracovníky.
  • Práce v týmu.
  • Práce se směrnicemi a vnitřními předpisy.
  • Další související činnosti v rámci veřejných zakázek

Co od Vás očekáváme:

  • SŠ/VŠ vzdělání – technického nebo, právního směru
  • Praxe v oblasti zadávání a realizace veřejných zakázek výhodou
  • Znalost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek výhodou
  • Uživatelská znalost MS Office
  • Trestní bezúhonnost
  • Pečlivost a ochota učit se

Co nabízíme:

  • Odborně zajímanou práci na největších výstavbových projektech v ČR se širokým rozsahem činností ve vztahu k veřejným zakázkám
  • Možnost dalšího růstu včetně možností účastnit se odborných konferencí, externích školeních apod.
  • Zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, 5 dní indispozičního volna, stravenkový paušál, možnost 2 dny home office v měsíci, výuka angličtiny na pracovišti, benefitní karta e-Benefity či penzijní připojištění, zvýhodněná Multisport karta, možnost využití firemních rekreačních zařízeních, slevy u cestovních kanceláří Invia, Čedok, Alexandria, permanentky do ZOO, Aquaparku Čestlice, Aqualand Moravia, skipasy na lyže).
  • Pružnou pracovní dobu, která umožní sladění pracovního a osobního života.
  • Stabilitu státní organizace.
Termín nástupu: dle dohody
Pracovní poměr
Hlavní pracovní poměr na dobu určitou jako zástup za rodičovskou dovolenou. Poté hlavní pracovní poměr s následnou možností prodloužení.

Mzdové podmínky
Nabízíme finanční ohodnocení, zahrnující mzdový tarif, osobní příplatek odpovídající kvalitě pracovního nasazení a délce vaší praxe, osobní bonus a odměny v závislosti na vašem pracovním výkonu.

Přihlášky:
Strukturovaný životopis s popisem praxe a vzdělání v češtině, zasílejte na e-mail: zaslat email (do předmětu uveďte „Referent majetkové správy, veřejné zakázky (57-2024)

Pro další informace kontaktujte: zaslat email, tel. zobrazit tel. číslo .

Upozornění
Pracovní poměr se řídí zákonem č. 262/2006 Sb., zákoníkem práce (nejedná se o služební poměr).

Uchazeč zasláním přihlášky do výběrového řízení stvrzuje, že si není vědom osobních ani profesních vazeb, které by při vykonávání činnosti, o kterou se uchází, znamenaly střet zájmu.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.

Ředitelství silnic a dálnic ČR bude zpracovávat v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679 poskytnuté osobní údaje za účelem náboru zaměstnanců na výše uvedené pracovní místo. Beru na vědomí, že poskytnutím osobních údajů mám právo na: na přístup k osobním údajům, na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, podání vysvětlení v případě podezření, že zpracování mých osobních údajů narušuje ochranu mého osobního a soukromého života nebo že osobní údaje jsou zpracovávány v rozporu s právními předpisy, požadovat nápravu situace, která je v rozporu s právními předpisy, zejména formou zastavení nakládání s osobními údaji, jejich opravou, doplněním či odstraněním, obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů, na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, na přenositelnost údajů a právo vznést námitku, po níž zpracování mých osobních údajů ukončí, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad zájmy nebo právy a svobodami subjektu údajů, zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků.

Kontakt - zadavatel pozice

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Telefon: klikněte pro zobrazení Zadavatele nabídky nelze kontaktovat pomocí telefonu,
prosím použijte kontaktní formulář.
Web: https://www.pracersd.cz

Adresa:
Na Pankráci 56
Praha 4
145 05

Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Co o sobě říká společnost Ředitelství silnic a dálnic s. p.?

Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni vytváříme předpoklady k tomu, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně.

Potkáváte se s námi všude, když jedete do práce, na dovolenou, za rodinou, za přáteli nebo na pracovní schůzky. Mezi naše hlavní činnosti patří správa dálnic a silnic I. třídy, jejich výstavba, modernizace, údržba a opravy. Staráme se o odpočívky, spravujeme mýtný systém, udržujeme zeleň v ochranných pásmech, řešíme vliv našich staveb na životní prostředí, včetně budování ochranných koridorů pro zvířata.

Patříme mezi stabilní zaměstnavatele, na trhu práce jsme již od roku 1967. Dopravní infrastruktura se bude rozvíjet vždy, nezávisle na krizích a celospolečenských událostech.

Staňte se součástí našeho týmu a pojďme dělat velké věci společně.

Praha
Ředitelství silnic a dálnic s. p.

Pošleme vám 1x za den aktuální nabídky na podobné pozice


Toto je nabídka práce na pozici Referent majetkové správy, veřejné zakázky (57-2024).
Hledáte-li zaměstnání v podobném pracovním oboru nebo hledáte-li nabídku práce ve městě Praha můžete pokračovat hledáním práce v dané kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky práce.